Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Comeback City komt te laat: Liverpool FA Cup-finalist na 0-3 ruststand

Laatste update:

Klopp had er voor gekozen om in het midweekse Champions League-duel met Benfica (3-3) in een flink gewijzigde opstelling aan de aftrap te verschijnen, waardoor Liverpool vandaag op volle oorlogssterkte aantrad. Zodoende keerde Virgil van Dijk terug in het hart van de verdediging en maakte stonden Mohamed Salah en Sadio Mané weer in de voorhoede geposteerd. Bij City kon, in tegenstelling tot de wedstrijd tegen Atlético Madrid (1-1), Nathan Aké rekenen op een basisplek. Het doel werd niet door Ederson, maar door Zack Steffen verdedigd.

Meer: ‘Feyenoord raakt naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt aan Liverpool’ | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

Na ruim een kwartier spelen zat Liverpool al in een luxepositie. Nog voor het verstrijken van de tiende speelminuut opende Ibrahima Konaté al met een overtuigende kopbal de score uit een perfecte hoekschop van Andrew Robertson. De 0-2 volgde in de zeventiende minuut, en ditmaal kreeg Liverpool de treffer cadeau. Mané sprintte door richting Steffen, die een terugspeelbal had ontvangen en lang wachtte met het zoeken naar een oplossing. Met een sliding verraste Mané de gelegenheidsdoelman, die een tegentreffer niet kon voorkomen.

Op slag van het rustsignaal liep de schade voor City, dat geen seconde aan voetballen toekwam, nog verder op. Thiago Alcántara bezorgde op de rechterhoek van het zestienmetergebied een hoge pass bij Mané. De buitenspeler volleerde het leer met buitenkant rechts op fraaie wijze in de rechterbenedenhoek: 0-3. 65 seconden na de hervatting begon City aan de comeback. Gabriel Jesus door aan de rechterkant en kapte naar binnen. De spits legde de bal breed op Grealish, die op overtuigende wijze binnenschoot: 1-3.

Hoewel Liverpool de wedstrijd onder controle leek te hebben, werd de slotfase nog ongekend spannend. In de 91ste minuut vond City namelijk de aanslutingstreffer. Riyad Mahrez haalde achterlijn en bereikte via doelman Allisson Becker Bernardo Silva, die van dichtbij kon binnentikken. Een minuut later kon Fernandinho zelfs nog voor de 3-3 zorgen, maar de middenvelder was onfortuinlijk in de afronding.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
3
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties