Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Commotie in De Kuip: 'Ben geen figuur dat als een idioot doorhaalt'

Laatste update:

Botteghin mocht van geluk spreken dat hij slechts geel kreeg. "Ik dacht één seconde dat de bal van Vermeer terug zou komen in mijn richting en schopte al naar voren. Maar Vermeer hield de bal klemvast en ik raakte hem op zijn hoofd." Botteghin wijst erop dat hij vorig seizoen alles heeft gespeeld en niet zo snel tegen een schorsing aanloopt. "Ik zweer het, ik ben niet zo'n figuur dat als een idioot doorhaalt", verduidelijkt de verdediger.

Vermeer accepteerde de verontschuldigingen van Botteghin, die er begrip voor had dat de spelers van Feyenoord boos op hem waren. "Dat Kazim-Richards mij greep snapte ik ook. Maar ik hoop dat ze er geen 'bad feelings' aan overhouden. Het spijt me erg."

Eredivisie
Feyenoord
4 - 0
FC Groningen
Eric Botteghin verdiende een rode kaart

Meer nieuws

Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
5
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
15
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
11
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties