Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Complete leegloop van selectie dreigt voor PSV: 'Dat zou zomaar kunnen'

Laatste update:

Volgens De Telegraaf is er voor Denzel Dumfries en Angelino interesse, terwijl Jeroen Zoet en Luuk de Jong ook geen geheim maken van hun buitenlandse ambities. Bart Ramselaar, Derrick Luckassen en Gaston Pereiro staan om uiteenlopende redenen eveneens op de nominatie om te vertrekken. Mark van Bommel beseft dat de kans aanzienlijk is dat hij in de zomer opnieuw moet beginnen. "Dat zal zomaar kunnen, maar we moeten het eerst allemaal maar afwachten", laat hij weten.

In de dinsdageditie van het Algemeen Dagblad valt te lezen dat De Jong 'als 28-jarige' over drie scenario's nadenkt: bij PSV blijven (inclusief salarisverhoging), nog een keer naar een buitenlandse competitie in de hoop op een basisplaats en nog een keer naar een buitenlandse competitie in de rol van pinchhitter. Het dagblad wijst ook naar het Latijnse contingent naast Pereiro en Lozano: Maxi Romero, Mauro Junior, Érick Gutiérrez.

"Bij Gutiérrez, die acht miljoen euro kostte, zal PSV afwegen: is hij na één jaar wennen klaar voor de basis, of blijven de twijfels te groot?", zo stelt de scribent van het dagblad. "In dat laatste geval valt 'Guti' op de Mexicaanse markt wel weer goed te verkopen, zo schat men in. Bij Maxi Romero (voor tien miljoen euro gehaald) is het afwachten wat er gebeurt, nu hij niet is geselecteerd voor het WK Onder-20 van eind deze maand."

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
9
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
10
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties