Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Complimenten voor Krul: 'Die moet haast wel in zijn top vijf komen'

Laatste update:

Krul hield op het moment suprême Wilfried Bony fraai van scoren af. De doelman leunde naar rechts toen de Ivoriaanse spits inschoot en moest bliksemsnel de andere kant op, om de bal weg te halen. "Een briljante redding", vindt trainer Alan Pardew. "Die moet haast wel in zijn top vijf komen, zo goed was-ie echt wel. Tim ging de verkeerde kant op, met al zijn gewicht naar rechts, maar hij kwam er tóch nog bij."

Door het gesprokkelde punt kwam Newcastle United op vier punten te staan in de Premier League: daarmee staat het achttiende. The Magpies wachten nog op hun eerste zege dit seizoen, na vier remises en drie nederlagen. Krul hield in de competitie dit seizoen eenmaal de nul, uit bij Aston Villa (0-0). Na de interlandperiode komt Leicester City op bezoek.

-
Reken jij Tim Krul tot de vijf beste doelmannen in de Premier League?

Meer nieuws

Galatasaray klaagt Fenerbahçe-spelers Oosterwolde en Kadioglu aan na wangedrag
1
Twee Nederlanders opgenomen in Team van het Jaar van de Europa League
2
'Wayne Rooney wordt zaterdag gepresenteerd in Engeland'
5
Van Hanegem tipt Feyenoord Oranje-duo dat samen goed is voor 181 interlands
20
Hamstra vindt nieuwe baan als technisch directeur in de Eredivisie
2
Wereldkampioen met 57 interlandgoals kondigt afscheid aan als international
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties