Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Complimenten voor verrassende zet van Ajax: 'Je zit dan als staf op je gemak'

Laatste update:

"Ik had de geruchten wel gehoord, dat hij een terugkeer zou maken, maar ik weet niet wat precies de afspraken zijn. Ik heb bijvoorbeeld geen idee wat er met Onana gaat gebeuren", wijst Vonk naar de huidige eerste doelman van Ajax. Onana heeft te kennen gegeven dat hij komende zomer graag een transfer wil maken en hij werd reeds gelinkt aan onder meer Barcelona, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, Chelsea en Tottenham Hotspur, maar de laatste tijd is het relatief stil rond de sluitpost uit Kameroen.

Maarten Stekelenburg keert terug bij Ajax

"Maarten past uitstekend in het profiel van een Ajax-keeper. Hij kent de club. Een bal stoppen en meevoetballen kan hij meer dan prima. Technisch is hij heel erg goed en atletisch gezien heeft hij ook een goed postuur. Maarten is uitermate allround als keeper, een doelman die alle facetten beheerst. Het verbaasde mij eigenlijk dat hij zo weinig heeft gespeeld, maar dat komt ook door keuzes die hij zelf heeft gemaakt", stelt de nu vijftigjarige oud-doelman. Na zijn vertrek stond Stekelenburg onder contract bij AS Roma, Fulham, AS Monaco, Southampton en Everton.

De afgelopen jaren fungeerde Stekelenburg voornamelijk als reservedoelman, maar Vonk denkt niet dat dit erg is. "De vraag is of hij daarvoor (het maken van veel minuten, red.) gehaald is. Het hangt dus ook van zijn rol af", stelt de 43-voudig Zuid-Afrikaans international. Hij ziet Stekelenburg bij Ajax wel een mentorrol vervullen. "Maarten lijkt mij ook daarom een goede kandidaat. Door de ervaring kan hij op dat gebied het nodige toevoegen. Hij kan dat prima invullen."

"Je zit als technische staf bijzonder op je gemak als je kan terugvallen op een type Maarten Stekelenburg. Het is een goed gevoel dat de kwaliteit op doel ten opzichte van je eerste keeper nauwelijks minder wordt. In dat opzicht maak je het verschil", concludeert Vonk. Stekelenburg, die na negen jaar terugkeert bij Ajax, heeft zijn handtekening gezet onder een eenjarig contract in Amsterdam. De afgelopen seizoen gehuurde Bruno Varela is teruggekeerd naar Benfica en de talentvolle sluitpost Dominik Kotarski mag verhuurd worden, wat de komst van Stekelenburg verklaart.

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
39
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties