Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Conclusie onderzoek: Dak van AZ-stadion stortte in door vier fouten

Laatste update:

Lassen die te dun waren, ontwerpfouten, neerwaartse windbelasting en zwakke plekken door eerdere stormen zijn volgens het onderzoek de definitieve oorzaken van het instorten van het dak op 10 augustus vorig jaar. Niemand raakte hierbij gewond, daar er geen personen aanwezig waren op de tribunes. Al snel werd bekend dat het dak voor de instorting vermoedelijk al verzwakt was en er fouten waren gemaakt bij het ontwerp van het stadion. Zo was er onder meer geen rekening gehouden met een neerwaartse belasting voor de wind.

"We zijn nog altijd ongelofelijk blij dat het stadion leeg was toen de instorting plaatsvond, waardoor er geen gewonden zijn gevallen", aldus Eenhoorn op de clubwebsite. "Nu kunnen we een nieuwe stap gaan zetten. In samenspraak met alle relevante partijen richten we ons nu op de toekomst en gaan we hard aan de slag zodra we de coronacrisis achter ons hebben gelaten." AZ speelde een groot deel van het seizoen zijn wedstrijden in het stadion van ADO Den Haag. Nadat het volledige dak van het AFAS Stadion verwijderd werd, keerde het team van trainer Arne Slot weer terug naar Alkmaar.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
5
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
78
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
16
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties