Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Concurrent Oranje hoopvol: 'Dat zou ons een fantastische kans geven'

Laatste update:

Voor Swansea City-middenvelder Gylfi Sigurdsson betekent dat een korte zomerstop, omdat hij amper een week later alweer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint bij zijn club, maar dat heeft de international van IJsland graag over voor mogelijke deelname aan het EK van 2016 in Frankrijk. "Kwalificatie voor een eindtoernooi lukt ons niet jaarlijks, dus ik stel mijn vakantie graag uit", vertelt Sigurdsson aan de South Wales Evening Post.

"Het duel met Tsjechië wordt gigantisch belangrijk. Het is de nummer één tegen de nummer twee. Zij staan een punt voor, dus het is een geweldige kans voor ons om de eerste plaats over te nemen. Als dat lukt, hebben we alles in eigen hand." Ook met een gelijkspel zou IJsland overigens tevreden kunnen zijn, gezien de voorsprong van vijf punten op Oranje. "Als we daar niet verliezen, geven we onszelf een fantastische uitgangspositie voor de laatste vier groepswedstrijden."

-
Denk je dat IJsland naar het EK van 2016 in Frankrijk gaat?

Meer nieuws

Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
19
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties