Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Concurrent van Frenkie de Jong begrijpt niets van besluit Ernesto Valverde

Laatste update:

"Er is mij geen uitleg gegeven waarom ik uit de selectie gelaten ben sinds die wedstrijd in Bilbao. Geen enkele speler vindt het leuk om niet tot de selectie te behoren. Het is een besluit dat genomen is door de trainer, natuurlijk heeft het invloed op mij", laat Aleñà weten. In de wedstrijd tegen Athletic Club, die Barcelona uiteindelijk met 1-0 verloor, begon het jeugdproduct van de Catalanen op het middenveld met Frenkie de Jong en Sergi Roberto. Tijdens de duels met Real Betis (5-2 zege) en Osasuna (2-2) zat hij niet bij de selectie.

Er werd de afgelopen periode veelvuldig gespeculeerd over de toekomst van Ivan Rakitic, maar de Kroatische middenvelder bleef Barcelona 'gewoon' trouw. Aleñà is blij dat Rakitic niet vertrokken is bij de Catalanen. "Ik denk dat ik moet vechten voor een kans in de basiself. Ieder lid van de selectie zal uiteindelijk gebruikt worden. Ik weet honderd procent zeker dat ik de situatie kan omdraaien. Ik ben vastberaden om te slagen bij Barcelona."

Aleñà doorliep de jeugdopleiding van Barcelona en maakte in 2016 zijn debuut in de hoofdmacht. De middenvelder speelde tot dusver 35 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Barcelona. Aleñà is tevens international voor Jong Spanje en speelde afgelopen week mee in de met 0-1 gewonnen interland tegen Kazachstan, maar bleef tegen Montenegro negentig minuten op de reservebank.

Snap jij dat Carles Aleñà de afgelopen weken niet tot de wedstrijdselectie behoorde?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
10
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties