Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Concurrent voor Noa Lang wil 'dolgraag' terug naar PSV

Laatste update:

Sávio is net terug in Frankrijk, daar zijn huurcontract in het Philips Stadion op 30 juni afliep. Hij zou er echter dolgraag een jaar aan vastplakken. Troyes, dat onderdeel is van de City Football Group, mikt naar verluidt op een huurdeal, met inbegrip van optie tot koop. Dat zou betekenen dat Sávio Troyes kan verlaten zonder ook maar een minuut voor de club te hebben gespeeld.

De negentienjarige Braziliaan werd afgelopen zomer nog met veel bombarie door Troyes binnengehaald. De Ligue 1-degradant betaalde destijds maximaal 12,5 miljoen euro aan Atlético Mineiro voor zijn diensten. Toen was al bekend dat PSV Sávio ging huren, wat flink wat voeten in de aarde had. Vanwege de complexiteit van het papierwerk duurde het lang voordat de Eindhovenaren zijn komst konden aankondigen.

Eenmaal in Nederland ging het Sávio niet voor de wind. Voornamelijk vanwege blessures kwam de linkspoot slechts tot acht wedstrijden (nul goals, twee assists) in PSV 1. Toch wil de club Sávio nog een kans geven. Hij blonk onlangs uit bij Brazilië Onder 20, waardoor de scouts hem toch nog minimaal een seizoen langer in Eindhoven willen zien. PSV heeft echter stevige concurrentie: ook Girona, SC Braga en AS Roma zouden hem willen inlijven.

Moet PSV Sávio langer de kans geven?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
1
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
8
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
15
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties