Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Concurrentie is altijd goed, daarom zie ik Fàbregas graag komen'

Laatste update:

Xavi kan zich daar echter niet zo druk om maken. De spelmaker van Barcelona is nu nog één van de architecten van het elftal, maar kan die rol verspelen indien Fàbregas definitief de overstap maakt. Tegenover AS liet Xavi echter blijken dat hij de komst van de aanvoerder van Arsenal toejuicht. "Concurrentie is altijd goed bij een topteam. Fàbregas is een geweldige voetballer, ik zie hem graag komen. Als hij komt, weet ik zeker dat hij ons verder kan helpen."

Barcelona zag Xavi zo nu en dan kwakkelen met zijn fysieke gesteldheid, maar de international van Spanje denkt er weer helemaal klaar voor te zijn. "Ik heb in het afgelopen jaar te kampen gehad met een peesontsteking in mijn achillespees, daar heb ik een tijd mee rond gelopen. Dat heb ik achter me gelaten. Ik wil mijn hoogste niveau gaan evenaren."

Cesc Fàbregas, Xavi en Andrés Iniesta kunnen het beste middenveld aller tijden vormen

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
4
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties