Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Concurrentie voor Ajax, Feyenoord en PSV: 'Bijblijven is een brug te ver'

Laatste update:

"Bij Utrecht denk ik dezelfde spelvreugde terug te zien die wij destijds bij AZ hadden. En de mentaliteit van: kom maar op met je topteam, wij pakken jullie aan", vertelt Perez in het Algemeen Dagblad. "De de hele selectie lijkt me bij Utrecht breed genoeg om blessures en schorsingen op te vangen."

Toch houdt de oud-middenvelder een slag om de arm. "Ik weet alleen niet of ze ook nog de éxtra klasse in huis hebben die nodig is om een wedstrijd open te breken die op slot zit. De top drie aanvallen en bijblijven tot op het eind, dat lijkt me een brug te ver. Maar Utrecht gaat wel veel dichterbij eindigen dan vorig jaar."

Perez bereikte twaalf jaar geleden met AZ de halve finales van de UEFA Cup. De Alkmaarders leken de finale te halen ten koste van Sporting Portugal, maar in de blessuretijd van de verlenging ging het mis. "Villarreal, Shakhtar Donetsk, dergelijke ploegen uit topcompetities of met een veel hoger budget; eigenlijk konden we niet van ze winnen, maar we deden het toch."

FC Utrecht eindigt dit seizoen in de top drie

Meer nieuws

Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
0
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
12
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
5
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
7
Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
6
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties