Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Condooms vol met urine, vuurwerk, stenen, maar het ergste is een dart!'

Laatste update:

"Jammer genoeg is dit tekenend voor de maatschappij waar wij nu in leven. Er is geen respect meer, voor niemand", zo foeterde Bruce na de wedstrijd, geciteerd door verschillende Engelse media. David Seaman, voormalig doelman van Arsenal en de nationale ploeg van Engeland, zegt dat het gooien van vreemde objecten van alle tijden is.

"Er zijn allerlei soorten dingen naar mij gegooid", weet de voormalig sluitpost bij Alan Brazil Sports Breakfast. "Condooms vol met urine, flessen vol met urine, vuurwerk, stenen, heel veel muntgeld... Maar het ergste dat ooit naar mij gegooid is, is een dart!", aldus Seaman, die refereert aan een wedstrijd van de nationale ploeg.

"Ik was een wissel bij Engeland en terwijl ik mijn warming-up deed, vloog er een gele dart met een metalen punt over mijn schouder. De dart kwam terecht in het doel. Het miste me op een haartje. De rest van de warming-up hebben we maar in het midden van het veld afgewerkt", lacht de 77-voudig international van Engeland.

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
76

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties