Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Conference League-loting: dit zijn de teams die AZ kan gaan treffen

Laatste update:

De interessantste ontmoeting is die tussen Braga en Fiorentina. De Portugezen stromen in vanuit de Europa League en nemen het op tegen la Viola, dat FC Twente eerder nog uitschakelde in de play-offs voor de Conference League. Een ander treffen om in de gaten te houden is die tussen Trabzonspor en FC Basel. Dat betekent een ontmoeting tussen Naci Ünüvar aan Turkse zijde en Wouter Burger aan Zwitserse zijde. Lazio, dat in de Europa League-poule bij Feyenoord zat, speelt tegen Cluj en voormalig PSV-tegenstander FK Bodø/Glimt ontmoet het Lech Poznan van trainer John van den Brom.

AZ eindigde als eerste in een Conference League-poule met SK Dnipro-1, Apollon Limassol en FC Vaduz. De laatste poulewedstrijd werd door de formatie van Pascal Jansen met 2-1 gewonnen van de formatie uit Oekraïne en mede daardoor slaan de Alkmaarders de tussenronde over. Dnipro meldt zich als nummer twee uit de groep wel in de tussenronde en zal het op gaan nemen tegen AEK Larnaca, dat als nummer drie uit de Europa League instroomt.

De wedstrijden worden gespeeld op donderdag 16 en donderdag 23 februari. De ploegen die uit de Europa League instromen, spelen de eerste wedstrijd thuis en zullen een week later op bezoek gaan bij hun tegenstanders. De acht winnaars melden zich in de achtste finale, waarin AZ dus een mogelijke tegenstander is. De Alkmaarders zijn dan sowieso geplaatst en spelen dus op donderdag 9 maart eerst een uitwedstrijd. Op donderdag 16 maart staat de return in het AFAS Stadion op de rol.

De volledige loting:
Qarabag (Aze) - KAA Gent (Bel)
Trabzonspor (Tur) - FC Basel (Zwi)
Lazio (Ita) - CFR Cluj (Roe)
FK Bodø/Glimt (Noo) - Lech Poznan (Pol)
SC Braga (Por) - Fiorentina (Ita)
AEK Larnaca (Cyp) - Dnipro-1 (Oek)
Sheriff Tiraspol (Mol) - Partizan (Ser)
Ludogorets (Bul) - Anderlecht (Bel)

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
9
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
7
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
15
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties