Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Conflict tussen sc Heerenveen en aanvaller om transferperikelen'

Laatste update:

Vorig seizoen kende Larsson een prima jaar met zes doelpunten en acht assists. Hij zou in navolging van Timo Letschert de Eredivisie kunnen verruilen voor de Serie A, maar vooralsnog verleent Heerenveen dus geen medewerking. Eind juli werd al duidelijk dat Atalanta het weer wilde proberen bij Larsson, maar nu is Sassuolo dus serieus voor hem in de markt. Men zal echter van betere huize moeten komen om Heerenveen zover te krijgen dat de club Larsson verkoopt.

Larsson zou vrijdag geweigerd hebben in actie te komen, iets dat De Telegraaf in de ochtenduren ook meldde. Het dagblad schreef al dat het opmerkelijk was dat de Zweedse aanvaller vorige week last had van zijn enkel en nu met griep kampte. Achter de schermen zou er van alles gaande zijn op transfergebied en dat wordt nu andermaal bevestigd.

-
Denk je dat Sam Larsson deze zomer nog vertrekt bij sc Heerenveen?

Meer nieuws

Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
0
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
7
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
11
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
16
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties