Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Confrontatie tussen fans op tribune bij Heracles - Ajax: 'Provocerend gedrag'

Laatste update:

Heracles benadrukt de gebeurtenissen 'ten zeerste te betreuren'. "Gedurende de tweede helft van de wedstrijd heeft een groep Ajax-supporters, die zich had samengeklonterd in een van de thuisvakken van het stadion, provocerend gedrag getoond richting de aanhang van Heracles Almelo. Een klein deel daarvan heeft op die provocatie gereageerd. Het heeft geleid tot een confrontatie op de omloop. Daarbij is opgetreden door stewards en politie."

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Heracles Almelo betreurt de gebeurtenissen ten zeerste. Inmiddels is een onderzoek gestart naar wat er heeft plaatsgevonden in het stadion en daarbuiten, waar na afloop van het duel nog enkele schermutselingen plaatsvonden." Een week geleden kwamen enkele fans van Heracles ook in het nieuws toen na de onderlinge wedstrijd de confrontatie met fans van PEC Zwolle werd gezocht op de N35 bij Heino.

De politie rukte na een melding van een vechtpartij met veel eenheden uit om de confrontatiezoekers te zoeken die uiteindelijk de benen namen. De eerste agenten die ter plekke kwamen, zagen 30 tot 35 mensen met elkaar op de vuist gaan. Zeven van hen werden staande gehouden. Maandag komen de KNVB, politie, burgemeesters en justitie voor spoedoverleg bijeen om de recente reeks van incidenten te bespreken.

Recent vonden er immers ook ongeregeldheden plaats na afloop van de derby tussen NEC en Vitesse, voorafgaand aan en tijdens het Conference League-duel tussen Feyenoord en 1. FC Union Berlin en tijdens de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd tussen MVV Maastricht en Roda JC Kerkrade. Die wedstrijd werd zelfs gestaakt. Zes agenten raakten gewond. Eerder op zaterdag werd een ander Keuken Kampioen Divisie-duel, Excelsior - FC Eindhoven, kortstondig stilgelegd vanwege wangedrag van supporters. Supporters gooiden met bekers bier richting spelers en er klonken kwetsende spreekkoren.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
4
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties