Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Congo voorkomt op de valreep feestelijk begin Afrika Cup voor gastland

Laatste update:

De ontmoeting tussen Nzalang Nacional en les Diables Rouges was zeer zeker de moeite waard en diende als een mooi affiche voor de rest van de wedstrijden, die de komende weken op het programma staan. Na een kwartier spelen zorgde aanvoerder Emilio Nsue, zij het nipt buitenspel, voor de 1-0 op aangeven van Kike, die de bal afgaf na een sterke loopactie. Het eerste doelpunt van het toernooi was zo voor het trotse thuisland. Congo oogde nerveus en kwam niet in het ritme. Het zocht naar inspiratie maar vond die niet, ook niet na de komst van Fabrice N'Guessi.

Equatoriaal Guinea bleef de beste kansen krijgen. Had het die eerder afgerond, dan had het aan het einde van de wedstrijd de rekening niet gepresenteerd gekregen. Javier Balboa verzuimde af te drukken en Nsue stond buitenspel toen hij de 2-0 dacht te maken. Nadat Congo de paal had geraakt via Ladislas Douniama sloeg Thievy Bifouma in minuut 87 toe voor de 1-1.Dominique Malonga liet daarna zelfs nog de kans liggen om echt met de zege aan de haal te gaan voor Congo. Hij miste een dot van een kans en schoot zo in de handen van keeper Felipe Ovono.

-
Wie zie jij verder komen in het toernooi?

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
17
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
8
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties