Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Conte: 'Ik weet eerlijk gezegd niet waarom Chelsea hem heeft laten gaan'

Laatste update:

"Ik heb geen spijt van wat er gebeurd is en ik denk ook niet dat zij dat wel hebben. Sinds ik weg ben zijn ze twee keer kampioen geworden, dus ze hebben het wel aardig gedaan. Zo gaat het nu eenmaal, het blijft een business", tekent The Guardian op uit de mond van de middenvelder. "Het was op dat moment voor mij een goede beslissing om te vertrekken en wellicht was het voor hen ook de goede keuze om mij te laten gaan."

"Ik kijk er niet met negatieve gevoelens op terug. Het hoort nu eenmaal bij het leven en je moet zorgen dat je er overheen komt." Waar De Bruyne denkt dat Chelsea geen spijt heeft van zijn vertrek, valt er uit de woorden van Antonio Conte iets anders af te leiden: "Ik weet eerlijk gezegd niet wat er in het verleden is gebeurd. Maar we hebben het zeker over een topspeler, een complete speler. Hij is goed, technisch, snel, en hij werkt hard voor zijn team. Hij is een complete speler."

Denk jij dat Chelsea spijt heeft van het vertrek van Kevin De Bruyne?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties