Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Conte: 'In veertien jaar tijd heeft Chelsea tien managers ontslagen'

Laatste update:

Conte won de Premier League in zijn eerste seizoen in Londen. Dit seizoen staat zijn ploeg op de derde plaats in de competitie, vijftien punten achter koploper Manchester City. In de Champions League wacht de ontmoeting met Barcelona en in de vierde ronde van de FA Cup is Newcastle United de tegenstander. Het draait bij Chelsea niet zoals vorig seizoen en dat komt voor Conte niet als een verrassing. Afgelopen zomer gaf hij nog aan dat dit seizoen moeilijkste seizoen ooit zou worden. "Ik blijf hard werken voor deze club, de spelers en de fans. Maar als ik kijk naar de geschiedenis van de club, dan kwam deze situatie wel vaker voor. Aan het begin van het seizoen zei ik nog dat dit het moeilijkste seizoen voor mij zou worden. Ik denk dat ik de toekomst goed kan voorspellen", aldus Conte met een knipoog tegenover diverse Engelse media.

"Het enige wat ik kan doen, is zo hard mogelijk werken", klinkt het. "Wie naar de statistieken kijkt, ziet dat deze club in veertien jaar tijd tien managers heeft ontslagen. Maar ik maak me geen zorgen. Het is niet makkelijk, zeker niet. Maar mensen die mij goed kennen, weten dat ik leef voor deze baan en er veel passie voor heb. Daarom komt het soms voor dat ik er wakker van lig. Aan het begin van het seizoen droom je over hoe het kan gaan, maar dan komt de realiteit."

Antonio Conte eindigt met Chelsea dit seizoen zonder prijzen

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties