Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Conte kan na Juventus en Inter weer aan de slag in top van Serie A

Laatste update:

Volgens La Gazzetta dello Sport staat Napoli op het punt om Garcia spoedig te ontslaan. De regerend landskampioen wil naar verluidt wel eerst een vervanger benoemen, voordat afscheid wordt genomen van de Franse oefenmeester. Voorzitter Aurelio De Laurentiis wil in ieder geval zo snel mogelijk een nieuwe trainer voor de groep zetten.

Garcia begon met een moeilijke opdracht in Napels, want hij moet kampioenstrainer Luciano Spalletti doen vergeten. Laatstgenoemde loodste Napoli naar de eerste landstitel sinds 1990, maar vertrok nadien vanwege een verschil van inzicht met de clubleiding. Het was uiteindelijk de 59-jarige Garcia die het stokje overnam.

De start van Garcia in het Stadio Diego Armando Maradona verloopt niet voortvarend. Napoli bezet na acht speelronden in de Serie A de vijfde plaats, met zeven punten achterstand op koploper AC Milan. Afgelopen zondag werd op eigen veld met 1-3 verloren van Fiorentina, waardoor de kritiek op Garcia aanzwelde.

De Laurentiis heeft volgens diverse Italiaanse media geen vertrouwen meer in Garcia en wil dan ook op korte termijn van trainer wisselen. "Het is een lastige situatie. Ik zal op het juiste moment de juiste beslissingen nemen. Ik wil me hierbij niet laten beïnvloeden door de buitenwereld. Elke gehaaste beslissing is een foute beslissing", liet de preses zich onlangs ontvallen.

Romano schuift Conte dus woensdag naar voren als kandidaat, maar ook de momenteel clubloze Igor Tudor zou in beeld zijn bij de leiding van Napoli. De oud-verdediger was in de Serie eerder actief bij Juventus, Hellas Verona en Udinese. Zijn laatste klus was bij Olympique Marseille, waar hij afgelopen zomer vertrok.

Conte
Conte zit zonder werk na zijn ontslag bij Tottenham Hotspur in maart. De voormalig middenvelder kent de Serie A behoorlijk goed, want hij had er in het verleden dienstverbanden bij Atalanta, Juventus en Internazionale. Conte veroverde in totaal vier keer de Italiaanse landstitel: driemaal met Juventus en een keer met Inter.

Vind jij Antonio Conte bij Napoli passen?

Meer nieuws

Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
10
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
8
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
41
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
157
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
357

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties