Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Conte laat training bij Tottenham weer schieten; mogelijke opvolger bekend

Laatste update:

Conte vloog maandag, de dag na het gelijkspel bij Southampton (3-3), naar Italië. Tottenham vond dat niet vreemd, omdat dat vaker gebeurt tijdens interlandperiodes. Donderdag was Conte nergens te bekennen tijdens de training en ook op vrijdag was de oefenmeester niet te zien. De geluiden over een vroegtijdig vertrek zijn daardoor sterker worden. Calciomercato meldt dat Conte pas terug wil keren naar Londen als hij van de clubleiding duidelijkheid krijgt over zijn toekomst. Assistent-trainers Ryan Mason en Cristian Stellini hebben bij afwezigheid van Conte de leiding over de selectie, die momenteel flink is uitgedund vanwege de interlandperiode.

Ruim twee weken geleden kon het aanvallend onmachtige Tottenham uitschakeling tegen AC Milan in de Champions League niet voorkomen. Een 3-1 overwinning op Nottingham Forest volgde, waarna er afgelopen weekend dure punten werden verspeeld bij Southampton. Tijdens de persconferentie na afloop van dat duel was Conte woedend. "Ik ben hier helemaal niet aan gewend. Ik zie heel veel egoïsten, ik zie geen team. Ik zie elf spelers die voor zichzelf spelen, een veld op gaan en totaal geen ziel en zaligheid in de wedstrijd stoppen", waren zijn duidelijke woorden.

Conte had ook geen goed woord over voor de leiding van de club. "De eigenaar (Joe Lewis, red.) is hier twintig jaar en ze hebben nooit wat gewonnen? Hoe komt dat? Je riskeert de fout te maken door naar de manager te wijzen, maar ik weet hoe het is om te winnen en om van grote tegenstanders te winnen. Ik heb geprobeerd de situatie te camoufleren, maar nu niet meer. Dit is onacceptabel voor al die fans die een ticket kopen en ons volgen." Het contract van Conte loopt tot medio dit jaar. Tottenham heeft een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen, maar dat lijkt momenteel een zeer onrealistisch scenario. De spelers van Tottenham gaan er bovendien niet vanuit dat Conte op 3 april tegen Everton op de bank zit.

Nagelsmann
Volgens The Evening Standard kijkt Tottenham alweer verder en weet Nagelsmann sinds vrijdag clubloos is. Nagelsmann stond eerder al op de radar van Tottenham toen duidelijk werd dat José Mourinho de club zou verlaten. Nagelsmann trok echter naar Bayern, waarna Tottenham doorschakelde naar Conte. La Repubblica schrijft dat AS Roma zijn mogelijke nieuwe werkgever wordt, indien Mourinho na dit seizoen de Romeinse club verlaat. Ook AC Milan en Internazionale, Conte's ex-werkgever, zouden de situatie van Conte monitoren.

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
9
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
11
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties