Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Conte lovend over 'nieuwe Terry': 'De grootste verrassing van dit seizoen'

Laatste update:

"Het is een grote vergelijking, want Terry is een clubicoon en heeft geschiedenis geschreven. Ik hoop dat Christensen net zo'n carrière als hij kan hebben. Hij heeft de juiste eigenschappen om hier nog jaren te spelen en uit te groeien tot een belangrijke speler voor deze club. Christensen is misschien de grootste verrassing van dit seizoen, ondanks zijn leeftijd", zegt Chelsea-manager Antonio Conte tegenover Sky Sports.

"Hij is een verrassing voor mij, voor zijn teamgenoten en voor de fans", vervolgt de Italiaan zijn verhaal. Christensen speelde dit seizoen reeds twintig wedstrijden in de formatie van Conte. "Elke keer als ik hem opstel, speelt hij een fantastische wedstrijd. Zulke prestaties overtuigen me ervan om hem geregeld op te stellen. Deze rust is niet gemakkelijk voor een jonge speler, dat moeten mensen niet vergeten. Hij heeft al grote wedstrijden gespeeld."

"Ik denk dat Chelsea een fantastische speler heeft gevonden, die dezelfde carrière kan hebben als enkele grote verdedigers. Hij is een serieus persoon, altijd toegewijd tijdens de training. Ik voorspel een geweldige carrière voor hem", aldus Conte. Het contract van Christensen wordt mogelijk op korte termijn opengebroken. "Dat is een taak voor de club. Ik probeer de spelers beter te maken. Misschien had men dit niet verwacht, dat hij direct zoveel zou spelen. Leeftijd maakt mij niks uit, ik speelde op mijn zestiende in de Serie A. Ik ben dus de eerste die spelers dit soort kansen geeft."

Zie jij in Andreas Christensen de nieuwe John Terry?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
1
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
63
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
37
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties