Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Conte: 'Mourinho gebruikt ernstige woorden, dit zal ik niet vergeten'

Laatste update:

Tijdens de persconferentie voorafgaand het EFL Cup-duel met Arsenal van woensdag werd Conte vooral gevraagd naar de ruzie. Spijt van zijn uitspraken heeft hij niet. "Kijk eens naar mijn gezicht. Zie ik eruit als iemand die ergens spijt van heeft? Dat dacht ik niet. We hebben allebei dingen gezegd en we zien wel wat er gaat gebeuren", citeren de Engelse media de Italiaan.

Volgens Conte hoeft de trainersvakbond League Managers' Association niet tussenbeide te komen om de boel te sussen. "Dat vind ik niet zo belangrijk. Maar hij heeft ernstige woorden gebruikt. Dit zal ik niet vergeten. Voor de club is het geen probleem. Dit is een probleem tussen mij en hem. Nu houd ik ermee op."

Vervolgens had Conte het over de wedstrijd en over de inzetbaarheid van miljoenenaanwinst Ross Barkley. Een debuut in het duel van woensdag zou wel 'heel vroeg' zijn, aldus de oefenmeester. "Maar we zijn tevreden, want hij is fysiek in uitstekende staat. Hij traint al mee en begrijpt onze speelwijze. Het is moeilijk om te zeggen of hij al klaar is om te spelen. Maar ik ben erg positief gestemd. Ik ben blij dat hij zich bij ons heeft gevoegd."

Denk je dat het nog goed komt tussen Antonio Conte en José Mourinho?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties