Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Conte sluit overstap uit: 'Hij is vergeten dat ik nog vastlig bij Chelsea'

Laatste update:

Alessandro Costacurta, voormalig teamgenoot van Conte én werkzaam bij de Italiaanse voetbalbond, heeft eerder aangegeven dat hij een bezoekje heeft gebracht aan Conte om te praten over een bondscoachschap, zoals hij dat ook heeft gedaan met Carlo Ancelotti. Conte sluit echter uit dat hij Chelsea gaat verlaten: "Ik kan jullie vertellen dat Costacurta een vriend van mij is, we speelden samen in de nationale ploeg van 1994."

"Misschien is hij vergeten dat ik nog achttien maanden een contract heb bij Chelsea en dat ik de wil en het verlangen heb om mijn contract uit te dienen", vervolgt Conte. "Al vanaf het begin van het seizoen zijn er veel geruchten over mijn persoon. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik het verlangen heb om hier te blijven werken en mijn werk goed te doen."

"Waarom er zoveel geruchten zijn? Geen idee. Mijn intentie is om het contract uit te dienen, ik respecteer het contract. We weten allemaal hoe moeilijk deze baan is, maar zoals jullie ook weten heb ik vertrouwen in mijn kunnen en de rest van de club. Dit is ook waarom ik een van de beste managers ben geworden: vertrouwen. Druk hoort bij het leven, ik hou ervan. Het zorgt ervoor dat je voor elkaar door het vuur wil gaan", besluit de Italiaan.

Verwacht jij dat Antonio Conte na dit seizoen nog steeds manager is van Chelsea?

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
10
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties