Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Conte sneert naar Tottenham Hotspur: 'Wat zijn de verwachtingen daar?'

Laatste update:

"Ik vraag me af wat de verwachtingen bij Tottenham zijn", wordt de manager van Chelsea geciteerd door de Daily Mirror. "Mochten ze de landstitel niet winnen, dan is dat geen ramp. Het is ook geen ramp als ze zich niet weten te plaatsen voor de Champions League en ook niet als ze er in de eerste ronde van de Champions League uitvliegen. Als ze in de eerste ronde van de Europa League geëlimineerd worden door Gent, is dat ook geen ramp."

Volgens Conte zijn de verwachtingen bij andere topclubs in de Premier League hoger gespannen. "Voor Chelsea, Arsenal, Manchester City, Manchester United en wellicht Liverpool is dat wel een ramp", vervolgt hij. "Dit moet je goed begrijpen. Je moet de status van een team begrijpen. Als Barcelona geen rol van betekenis speelt in de titelrace, is dat een ramp. Hetzelfde geldt voor Real Madrid, maar als bijvoorbeeld Sevilla niet meestrijdt om de titel, dan is dat geen ramp en kan het rustig blijven ademhalen."

"Als je de ambitie hebt om de Premier League of de Champions League te winnen, dan moet je dure spelers halen. Anders blijf je op hetzelfde niveau steken, zo simpel is dat. Vandaag de dag moet je sterk zijn als je in Engeland een rol van betekenis wil spelen in de titelrace, een mirakel uitgezonderd", aldus Conte. De Italiaan weigert de stadsgenoot echter volledig af te schrijven. "Tottenham heeft een goede ploeg, mits ze in staat zijn de huidige selectie bij elkaar te houden. Ze zijn Kyle Walker verloren, maar het is een gestructureerd team."

Ben jij het eens met Antonio Conte?

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
18
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties