Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Conte spuwt gal na nieuwe Europese dreun: 'Er zijn grote fouten gemaakt'

Laatste update:

"In de voorbereiding op het seizoen zijn grote fouten gemaakt. Ik heb er onderhand genoeg van om dat maar steeds te herhalen", verzucht Conte in gesprek met Sky Italia. De keuzeheer van Internazionale zag zijn ploeg in Dortmund wederom falen. "Dat gebeurde ook in Barcelona. Sterker nog, dit was erger, want we gaven een voorsprong van twee doelpunten weg."

"Het is teleurstellend, maar wat kan ik er verder over zeggen?", vervolgt Conte zijn betoog na de zeperd op Duitse bodem. "Er wordt gezegd dat ik meer moet lachen als ik op de televisie verschijn. Ik moet daarnaast altijd dezelfde dingen benadrukken, het groeiproces, dat we stapje voor stapje bezig zijn bij Internazionale. Stel me dus maar een paar vragen. Dan zal ik proberen om ze te beantwoorden."

Conte: 'Ik ben ongerust over de gang van zaken hier bij Inter'

Conte ziet zijn spelers 'met honderd kilometer per uur' over het veld gaan en heeft daar respect voor. Hij beseft echter ook dat dit op termijn zijn tol gaat eisen, met nederlagen zoals tegen Dortmund als gevolg. "Ik ben het zat om steeds dezelfde problemen te moeten benadrukken. Ik zou willen dat een directeur van Internazionale een keer hier komt staan om een en ander uit te leggen." Conte is nog lang niet bezig met de transfermarkt, die in januari weer opengaat. "De planning voor dit seizoen had echt veel beter in elkaar moeten zitten."

"We kunnen op deze manier niet op twee fronten, de Serie A en de Champions League, meestrijden", aldus Conte, die nog maar eens zijn woede toont. "Ik ben echt kwaad, want meer is momenteel niet mogelijk bij deze club. We hebben echt onze limiet bereikt als elftal." Internazionale bezet de derde plaats in Groep F, met drie punten achterstand op nummer twee Dortmund. In de Serie A staat de formatie van Conte op de tweede plaats, een punt verwijderd van lijstaanvoerder Juventus.

-
Ben jij het eens met Antonio Conte over het aankoopbeleid van Internazionale?

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
6
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
13
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
16
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties