Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Contract voor liefst zeven jaar moet Xavi over de streep trekken'

Laatste update:

De 35-jarige Xavi is geen basisspeler meer bij de Spaanse topclub en wordt nu al een tijdje in verband gebracht met Al-Sadd. De club uit Qatar wil de clubicoon van Barcelona wel heel graag hebben: Marca heeft begrepen dat Xavi voor liefst zeven jaar kan tekenen. Het is de bedoeling dat hij nog drie jaar blijft voetballen en vervolgens moet hij ambassadeur van Al-Sadd gaan worden.

Meer: ‘Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder’

Xavi zou niet de enige speler uit Barcelona zijn die aankomende zomer naar Al-Sadd verhuist: volgens Marca zal Sergio Garcia ook naar de club uit Qatar verhuizen. De 31-jarige Garcia is dit seizoen goed op dreef bij Espanyol, met 11 doelpunten uit 28 competitieduels, en krijgt dus nog de kans om zijn zakken te vullen.

Denk je dat Xavi na dit seizoen zal vertrekken bij Barcelona?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
137

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties