Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Contractrebel van 45 miljoen euro vertrekt voor zes ton uit Portugal

Laatste update:

Shikabala wordt gezien als een van de beste spelers die ooit voor Zamalek uitkwam. In januari 2014 maakte de Egyptisch international voor ruim zes ton de overstap naar Lissabon, waar hij mede door blessureleed nooit aan de verwachtingen kon voldoen. De technicus, die in zijn meerjarige verbintenis een transferclausule van 45 miljoen euro kreeg, speelde in 2014/15 uiteindelijk meer duels voor het tweede dan de hoofdmacht.

Shikabala vertrok een jaar geleden naar zijn vaderland voor interlandvoetbal, maar keerde nimmer terug naar Sporting. De Portugese club keerde vervolgens wegens werkweigering niet meer zijn salaris uit en hoorde nooit meer wat van de aanvallende middenvelder. Ook in Egypte was hij enkele maanden onvindbaar. Deze zomer werd al duidelijk dat Zamalek van plan was om de verloren zoon voor vijf jaar te contracteren. Sporting wenst Shikabala op de clubsite veel succes in zijn verdere loopbaan.

Meer nieuws

Club Brugge verslaat Anderlecht en zet grote stap richting Belgische landstitel
0
John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
14
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
11
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
74
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties