Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Contractverlenging lonkt voor PSV'er na zeer succesvolle verhuurperiode

Laatste update:

Sparta heeft de optie om Sambo na dit seizoen definitief vast te leggen, maar PSV kan die optie juist weer annuleren. Dat laatste lijkt dus te gaan gebeuren. Sambo, die in en om Eindhoven te boek staat als groot talent, verlengde in april vorig jaar zijn contract bij PSV al met twee jaar, tot medio 2024. Toch was er vervolgens weinig zicht op speeltijd, daar trainer Ruud van Nistelrooij destijds de voorkeur gaf aan Ki-Jana Hoever en Phillipp Mwene als rechtsback. Uiteindelijk speelden vooral Jordan Teze en Mwene dit seizoen op die positie.

Sambo debuteerde in het seizoen 2020/21 in het eerste elftal van PSV tegen FC Utrecht (1-1). Een kwartier voor tijd viel de rechtsback in voor Armando Obispo. De teller bleef sindsdien steken op dat ene duel in de hoofdmacht van de Eindhovenaren, aangezien Sambo in 2021 al vroeg in het seizoen voor de tweede keer in zijn carrière te maken kreeg met een kruisbandblessure.

Afgelopen zomer werd dus bekend dat hij werd verhuurd aan Sparta. Dat bleek een goede keuze: Sambo kwam dit seizoen tot dusver tot 31 officiële duels namens Sparta, waarin hij twee keer wist te scoren en één assist gaf. Zondag gaat de huurling met de Spangenaren nog op bezoek bij FC Groningen, om daarna in actie te komen in de play-offs voor Europees voetbal. Daarin wordt de eerste tegenstander FC Utrecht, zo is al bekend.

Meer nieuws

FC Volendam haalt duo Dingsdag en Simons uit elkaar: 1 trainer vertrekt
0
Leroy Fer werkte onder Farioli én Potter: 'Ik denk dat hij beter bij Ajax past'
7
'Withete Allegri ontspoort na afloop van bekerwinst Juve en bedreigt journalist'
6
Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
26
Go Ahead Eagles pikt absolute smaakmaker op in de Keuken Kampioen Divisie
5
Borussia Dortmund maakt van peperdure PSG-aanvaller prioriteit nummer één
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties