Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Contractverlenging was nooit dichtbij voor Simons: 'Dan komen er twijfels'

Laatste update:

"Er zijn een hoop dingen gebeurd", vertelt Simons over zijn laatste weken bij PSV. "Van Nistelrooij is weggegaan en dan komen er twijfels. Ik heb er met mijn moeder, broer en zaakwaarnemer goed over nagedacht en de conclusie was dat het voor mij het beste was om een stap te maken. Van Nistelrooij is degene geweest die mij naar dit podium heeft gebracht en altijd vertrouwen in me heeft gehad. Met zo iemand wil je als jonge speler werken. Maar óók als hij was doorgegaan, weet ik niet of ik was gebleven."

Simons nam PSV op de slotdag van de competitie bij de hand tegen AZ (1-2) met twee treffers. De Eindhovenaren verzekerden zich daarmee definitief van de tweede plek en dus de voorronde van de Champions League. "Na de wedstrijd tegen AZ speelden er veel dingen", aldus Simons. "Ik voelde me aan de ene kant lekker thuis bij PSV, maar aan de andere kant wilde ik een nieuwe uitdaging, een nieuwe prikkel, omdat ik weet waar ik uiteindelijk naar toe wil. Spelen in de Bundesliga helpt me om mijn uiteindelijke doel te bereiken."

Leipzig was niet de enige club die Simons graag zag komen. "Ik had meerdere opties", erkent de vijfvoudig international van Oranje. "Veel trainers hebben me gebeld en hun plan uitgelegd. Daar ben ik ze dankbaar voor, maar ik wilde de juiste keuze maken en niet een té grote stap zetten. Na het gesprek met de trainer van Leipzig (Marco Rose, red.) wist ik waar ik heen wilde. Ik voelde dat dit een 'middenstap' is, waardoor ik me kan laten zien op het hoogste niveau."

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
23
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties