Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Contractverlenging weerhoudt Lang niet van gesprek met grootmacht'

Laatste update:

De clubleiding van Milan heeft naar verluidt zelfs al contact opgenomen met de zaakwaarnemer van Lang om over een mogelijke transfer te praten. Stefano Pioli, de trainer van i Rossoneri, beschouwt de voormalig Ajacied als een optie voor alle drie de plekken achter de centrumspits. La Gazzetta bevestigt dat er ook vanuit de Premier League belangstelling is van in ieder geval Arsenal.

Lang is bezig aan zijn tweede seizoen bij Club Brugge en maakte zowel in de Belgische competitie als in de Champions League indruk op de grootmachten. Tegen Paris Saint-Germain (1-1) en RB Leipzig (1-2 winst) viel Lang op met zijn goede spel, al produceerde hij in die duels geen doelpunten en assists. Club Brugge verlengde het contract van Lang onlangs tot medio 2025.

AC Milan kijkt volgens de Italiaanse krant niet alleen naar Lang in de Belgische competitie, want ook Yari Verschaeren wordt gevolgd. De aanvallende middenvelder is op twintigjarige leeftijd een vaste waarde bij Anderlecht en heeft al zes interlands voor België op zijn naam staan. Het zou niet voor het eerst zijn dat Milan zakendoet met Anderlecht: vorig jaar namen de Italianen Alexis Saelemaekers over van Paars-Wit.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
9
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties