Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Copa del Rey-grootmachten treffen elkaar in 111e bekerfinale

Laatste update:

In het seizoen 2011/12 stonden de twee voor het laatst tegenover elkaar in de eindstrijd en won Barça afgetekend. Over bijna drie maanden gaan de Basken echter op voor revanche. Het valt voor Athletic dan te hopen dat Aritz Aduriz erbij is, want die toonde woensdag weer aan hoe belangrijk hij is voor zijn club. Na twaalf minuten kreeg hij de bal aangespeeld met twee tegenstanders om zich heen, maar Aduriz draaide snel en haalde met rechts hard en laag uit richting de linkerhoek (0-1).

Met de rust in zicht viel ook de tweede goal in het Estadi Cornellà-El Prat. Uit een hoekschop van Andoni Iraola kopte Xabier Etxeita de bal binnen en zat Athletic op rozen. In de beginfase van de tweede helft kreeg Aduriz de kans zijn tweede te maken en de dubbele ontmoeting echt volledig te beëindigen, maar hij vuurde net naast. Ook Iñaki Williams kreeg de bal niet tussen de palen en zo hield de dominantie van de Basken wel aan, maar liep de score niet op.

Espanyol kreeg via Felipe Caicedo nog een mogelijkheid. De spits trof echter de linkerpaal met zijn verrassende schot. De tweede club van Barcelona, die in 2006 voor het laatst de finale bereikte (en toen won van Real Zaragoza), boog het hoofd voor los Leones. Athletic gaat op voor zijn 37ste finale en zal dan proberen dichter naar het record van Barcelona toe te kruipen. In de competitie stevent het af op een plek in de middenmoot, of misschien nog de subtop.

-
Wie wint de Spaanse beker, denk je?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties