Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Copa EuroAmérica' is een feit: UEFA kondigt drie edities aan

Laatste update:

De bonden van beide continenten gaan ook nauwer samenwerken op het gebied van vrouwenvoetbal, zaalvoetbal en jeugdvoetbal, melden ze in een gezamenlijk statement. Bovendien gaan ze door met het uitwisselen van scheidsrechters en worden trainingsprogramma's met elkaar gedeeld. Tijdens het EK en de Copa América werden al scheidsrechters uitgewisseld. De Argentijn Fernando Rapallini maakte deel uit van een scheidsrechtersteam op het EK, maar niet als hoofdscheidsrechter. Een Spaans arbitraal team onder leiding van Jesús Gil Manzano floot drie duels op de Copa América in Argentinië en Colombia.

In het verleden troffen de winnaars van continentale toernooien elkaar in de Confederations Cup. Dat toernooi werd in 2017 voor het laatst georganiseerd. In 2019 maakte de FIFA bekend dat het toernooi werd opgeheven en dat in plaats daarvan het WK voor clubteams werd uitgebreid. Ook werd de FIFA Arab Cup voor Arabische landen in het leven werd geroepen. De eerste editie wordt in november en december in Qatar gehouden en dient als prelude voor het WK.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties