Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Corinthians dringt als eerste club door tot finale van WK in Japan

Laatste update:

Al-Ahly, met Sherif Ekramy (ex-Feyenoord) in de basis, werd vroeg in de wedstrijd al naar achteren gedrukt. Zelf werd het daarna kansrijk via Ramy Rabia, die naast het doel kopte uit een vrije schop van Walid Soliman. Na krap een half uur spelen waren het vervolgens de Brazilianen die toesloegen. Een hoekschop van Douglas werd afgeslagen, maar de bal kwam bij hem terug. Met een mooie voetbeweging bracht hij de bal weer naar voren en daar dook Guerrero op om tegendraads raak te koppen voorbij Ekramy.

In de tweede helft nam de druk van Al-Ahly uit Egypte vervolgens flink toe en men was kansrijk via Ahmed Fathi en Mohamed Nagy Gado. Het lukte echter niet om voormalig PSV-keeper Cássio Ramos te passeren en de 0-1 bleef staan. Zondag mag Corinthians, dat in 2000 ook al succesvol was tijdens het grootste toernooi voor clubs ter wereld, zijn tweede wereldbeker proberen te pakken.

Bekijk hier het doelpunt van Paolo Guerrero:

-
Denk jij dat Corinthians ook wint van Monterrey of Chelsea?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
2
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
8
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
5
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
56

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties