Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Corona ondergaat keuring en tekent voor vijf jaar bij FC Porto'

Laatste update:

Porto betaalt vijf tot tien miljoen euro voor vijftig procent van de eigendomsrechten van de 22-jarige Mexicaan, al bedroeg de vraagprijs van Twente volgens De Telegraaf in eerste instantie vijftien miljoen. Van de transfersom vloeit immers maar dertig procent naar de clubkas; de rest gaat naar externe financiers en ook Matias Bunge, de man die Corona zakelijk bijstaat, profiteert mee.

Twente nam Corona in de zomer van 2013 voor zo'n drieënhalf miljoen over van Monterrey en hij tekende een contract tot medio 2018. De international kwam in Enschede in totaal tot dertien doelpunten en vijf assists in 51 officiële wedstrijden.

Is FC Porto een geschikte club voor Jesús Corona?

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
1
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
21
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties