Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Corona-uitbraak bij Barcelona: inmiddels al vier positieve testresultaten

Laatste update:

Barcelona maakte maandag melding van de positieve tests van Lenglet en Alves. Dinsdagochtend kwam Alba daarbovenop en dinsdagmiddag Balde. De club meldt dat het viertal in goede gezondheid is. Alves plaatste maandag al een video van zichzelf op sociale media om aan te geven dat hij zich goed voelt. "Ik ben zo positief, dat ik zelfs positief test voor covid", grapte hij. De ploeg van Xavi gaat zondagavond op bezoek bij Real Mallorca in LaLiga en speelt kort daarna ook wedstrijden tegen Linares (volgende week woensdag in de Copa del Rey) en Granada (volgende week zaterdag in LaLiga).

Alves had sowieso niet in actie kunnen komen op Mallorca. De 38-jarige rechtsback, in november transfervrij teruggehaald naar het Camp Nou, kan om administratieve redenen pas vanaf 3 januari worden geregistreerd in de competitie. Hij had zijn tweede 'debuut' voor Barcelona kunnen maken in de Copa del Rey tegen Linares, maar dat lijkt niet te gebeuren. Xavi moet het op Mallorca ook stellen zonder het geblesseerde vijftal Ansu Fati, Pedri, Memphis Depay, Martin Braithwaite en Sergi Roberto, terwijl Gavi en Sergio Busquets zijn geschorst.

"Nieuw jaar, oude problemen", schreef Mundo Deportivo dinsdagochtend in een analyse van de kopzorgen van Xavi. De krant meldde dat Sergiño Dest na een afwezigheid van twee wedstrijden door een bovenbeenblessure echter wel weer inzetbaar lijkt en dus kan starten als rechtsback. Men plaatste eerder op de dinsdag een vermoedelijke opstelling voor het duel met Mallorca, maar die is inmiddels achterhaald, omdat ook Balde positief is getest.

-

Meer nieuws

Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Dick Advocaat strikt grote naam met twee Oranje-interlands voor Curaçao
6
PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
7
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties