Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Coronaregels wéér gebroken in Engeland: 'Covidiot' op tribune van ex-club

Laatste update:

Het is nog onduidelijk hoe Eze erin is geslaagd om Loftus Road binnen te komen. Volgens de coronaregels krijgen buitenstaanders, of in ieder geval individuen die geen enkele relatie met de wedstrijd in kwestie hebben, op geen enkele manier toegang tot het stadion. The Sun schrijft dat COVIDIOT Eze op uitnodiging van QPR in het stadion aanwezig was, maar dat lijkt in het coronatijdperk zeer onwaarschijlijk.

Op de foto's van de tabloid is sowieso te zien dat Eze op de tribune totaal geen afstand houdt van andere, nog onbekende, personen op de tribune, en vice versa, én geen mondkapje draagt. Voetballers moeten in stadions te allen tijde een mondkapje dragen, behalve als ze op het veld staan. QPR-manager Mark Warburton wist niets van de kwestie af. "Ik heb geen idee of hij de regels heeft overtreden", vertelde de oefenmeester van the Hoops na de 0-2 nederlaag. "Je zou het aan onze health-and-safety officer moeten vragen. Dat behoort niet tot mijn takenpakket."

"Ik kan ook niets zeggen over wat andere spelers in hun vrije tijd doen." In de nieuwe regelgeving is onder meer opgenomen dat clubs flink worden gestraft als spelers zich niet aan de regels houden. Het schudden van handen, elkaar omhelzen en ruilen van shirts is ook niet meer toegestaan. Hodgson zal ongetwijfeld woest zijn op Eze als hij inderdaad de fout is ingegaan. Luka Milivojevic luidde immers samen met zijn familie én die van Aleksandar Mitrovic het nieuwe jaar in en werd daarvoor al op de vingers getikt.

Voetballers in Engeland liggen onder een vergrootglas nu de Premier League te maken heeft met een toename in het aantal besmettingen. Tientallen spelers en stafleden werden positief getest, terwijl meerdere wedstrijden al werden afgelast wegens veel besmettingen. Clubs worden vanaf nu ook meer gecontroleerd en onderzocht als er sprake is van een corona-uitbraak. Dat is een gevolg van de eerdere uitbraken bij Newcastle United, Fulham, Sheffield United, Manchester City en recent Aston Villa.

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
0
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties