Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni

Laatste update:

Melvin Boel gaat aan de slag bij FC Dordrecht


Melvin Boel wordt de nieuwe hoofdtrainer van FC Dordrecht, zo meldt Mikos Gouka namens het Algemeen Dagblad. De 37-jarige oefenmeester vertrekt deze zomer bij Feyenoord, waar hij jarenlang actief was en sinds de zomer van 2022 de leiding had over het beloftenelftal.

Boel wordt de opvolger van Michele Santoni, die naar het Italiaanse Triestina vertrekt. Die club komt uit op het derde niveau. De Italiaan stond liefst 119 wedstrijden aan het roer bij de Schapekoppen. "Ik heb drie jaar lang een ontzettend fijne samenwerking gehad met Michele", laat algemeen directeur Hans de Zeeuw optekenen.

"Daarom vind ik het ook zo vervelend dat hij nu vertrekt. Desondanks begrijp ik Michele en gun ik hem deze stap van harte. Namens iedereen bij FC Dordrecht wil ik hem ook veel succes wensen bij dit volgende hoofdstuk in zijn carrière."

Trauner slaat opnieuw training Oostenrijk over


Gernot Trauner heeft twee van de vier trainingen van Oostenrijk over moeten slaan. De verdediger volgt, net als bij Feyenoord, een aangepast programma om overbelasting te voorkomen. Dat schrijven verschillende Oostenrijkse media. Trauner is dus niet geblesseerd, maar het is wel de vraag wat zijn fysieke gesteldheid betekent voor zijn kans op een plek in de definitieve selectie.

Bondscoach Ralf Rangnick moet nog drie spelers laten afvallen. Hij heeft nog tot 7 juni om zijn definitieve selectie door te geven bij de UEFA. Indien Trauner wel tot de 26-koppige selectie behoort, dan treft hij op het EK in Duitsland in de groepsfase het Nederlands elftal, Frankrijk en Polen.

Dries Mertens ook komend seizoen bij Galatasaray


Galatasaray gaat het contract van Dries Mertens met een seizoen verlengen, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano zaterdag via X. De 37-jarige aanvaller hangt zijn schoenen pas na het seizoen 2024/25 aan de wilgen. Galatasaray nam Mertens in de zomer van 2022 transfervrij over van Napoli.

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
19
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
23
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties