Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Coup in Eredivisie verwacht: 'Verbaast me niks als hij ze naar de top-5 krijgt'

Laatste update:

Ilcali is rijk geworden dankzij het produceren van televisieprogramma's. "Zijn geschatte vermogen? Dat zou ik echt niet kunnen zeggen. Maar een voorbeeld: voor Survivor huurt hij voor vier of vijf maanden opnames een eiland in de Dominicaanse Republiek, voor 10 tot 15 miljoen euro. Ze grappen hier in Turkije dat hij zo rijk is dat hij elke dag nieuwe sokken draagt. Maar je ziet hem het meest in een zwart shirt en korte broek, op flipflops. Hij zegt alleen een pak te dragen bij een bruiloft", zegt sportjournalist Demircan, die twaalf jaar in Nederland woonde en werkte.

"Een paar weken geleden vertelde hij live op tv zijn geld eindelijk eens te willen beleggen in een Europese voetbalclub. Dit is iets groots in Turkije. Fortuna is voor hem geen avontuurtje, hij zal er grote plannen mee hebben en er groei in zien. Hij is een zakenman, belegt niet zomaar zijn geld", gaat hij verder. Gün zet in op een 'strategische samenwerking' met Ilcali, die Fortuna in commercieel en sponsoring verder moet helpen. De huidige eigenaar en voorzitter bezit 85 procent van de aandelen, waarvan 35 procent richting zijn landgenoot moet gaan. De KNVB moet hier overigens nog wel goedkeuring voor geven.

"Het zal mij niets verbazen als hij Fortuna richting de top-5 van Nederland krijgt", vertelt Demircan. Hij benadrukt dat Ilcali in Turkije in jaarlijks verkiezingen tot de meest betrouwbare mensen wordt gerekend. "De mensen lopen met hem weg. Hij wil alles beter doen en kán dat ook doen. Hij heeft het financiële vermogen én de capaciteiten ervoor. Hij zal van Fortuna een grote club willen maken."

Zie jij Fortuna Sittard op termijn in de top vijf van de Eredivisie meedoen?

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
21
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
8
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties