Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Courtois: 'Bij Barcelona zouden ze dat logisch vinden, maar ik niet'

Laatste update:

"Het ziet ernaar uit dat we in de loop van deze week getest worden en dan zouden we volgende week individueel kunnen gaan trainen op de club", laat Courtois weten in een interview met Sporza. "Maar nu is dat nog niet duidelijk. Het hangt allemaal af wat de overheid en de club beslissen." LaLiga zet in op een hervatting van de jaargang 2020/21, weet ook de Real-doelman. "Ik lees en hoor op televisie en in de kranten dat ze dit seizoen sowieso nog willen afmaken."

Real Madrid toont plannen voor verbouwing Estadio Santiago Bernabéu

Courtois hoopt wel dat eerst alle voor- en nadelen van een hervatting grondig worden onderzocht. "We zijn natuurlijk geen speelbal, dus ze zullen rekening moeten houden met alle veiligheidsnormen", zo benadrukt de international van België. "Je moet zeker coronavrij zijn voor je kunt voetballen, want je kunt ook besmet zijn zonder symptomen. En wat als een speler van de tegenstander besmet is? Heel veel dingen die we in acht moeten nemen. Maar ik heb wel zin om het seizoen af te maken."

De Spaanse titel is nog altijd een zeer realistische doelstelling voor het elftal van trainer Zinédine Zidane. "We staan twee punten achter op Barcelona, maar ik ben er zeker van dat we nog kampioen kunnen worden. Het zou jammer zijn als het seizoen wordt stopgezet", aldus Courtois, die uitlegt waarom een vervolg van de titelstrijd wenselijk is. "Mochten ze morgen de competitie stopzetten en Barça is kampioen, dan zou ik dat ook niet helemaal juist vinden. Bij Barcelona zouden ze dat logisch vinden, maar ik vind van niet. Uiteindelijk hebben ze tegen ons gelijkgespeeld en verloren (0-0 en 2-0, red.). Ik denk dat wij op dit moment laten zien dat we de betere ploeg zijn, ook al staan we 2 puntjes achter. Nee, ik denk niet dat dat juist zou zijn

Ben jij het eens met Thibaut Courtois over de Spaanse titelstrijd?

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties