Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Courtois: 'Chelsea zal er alles aan doen om hem hier te houden'

Laatste update:

"Voorlopig zijn het alleen nog maar geruchten. Maar hij is heel belangrijk voor de club. Volgens mij weet de club dat wel, dus ze zullen er alles aan doen om Conte hier te houden", zegt Courtois in gesprek met de Engelse pers. "Je ziet hem langs de lijn schreeuwen om ons instructies te geven, dat geeft je een goed op het veld om het niet af te laten weten."

"Hij is een manager met heel veel passie en het is voor de spelers altijd goed om te zien dat een manager dichtbij de spelers staat", gaat de Belgische doelman verder. "Misschien is de competitie moeilijker volgend seizoen. Het zal van de andere teams afhangen, maar ik denk dat we volgend seizoen een rol van betekenis kunnen spelen in de Premier League en de Champions League. Het komt wel goed met ons."

Denk jij dat Antonio Conte komende zomer 'gewoon' bij Chelsea blijft?

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
43
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties