Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Courtois fluit 'lekkende' Tedesco terug met post op Instagram

Laatste update:

Tedesco gaf de aanvoerdersband aan Romelu Lukaku en niet aan Courtois, die daarom vertrok en niet beschikbaar is voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland van dinsdag. De keuze van de keeper kwam als een verrassing voor de bondscoach. "Het was oké voor iedereen, maar na de wedstrijd wilde hij me ineens spreken en zei hij dat hij naar huis ging omdat hij zich teleurgesteld en beledigd voelde", zo klonk het in gesprek met VTM. Tedesco erkende dat de aanvoerderskwestie de druppel was voor Courtois.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Thibaut Courtois (@thibautcourtois)

Reactie Courtois
Courtois komt nog dezelfde dag met een reactie op de uitspraken van Tedesco. "Vanmiddag was ik verrast door de persconferentie van de bondscoach waarop hij een gedeeltelijk en subjectief verslag gaf van een privégesprek dat we hadden na de wedstrijd tegen Oostenrijk", aldus de goalie van Real Madrid. "Ik wil duidelijk maken dat het niet de eerste of de laatste keer is dat ik met een trainer praat over zaken die in de kleedkamer gebeuren, maar dat het wel de eerste keer is dat iemand besluit het publiekelijk te vertellen. Ik ben hier diep teleurgesteld over, maar ik wil duidelijk maken dat de inschattingen van de coach niet stroken met de werkelijkheid."

Volgens Courtois is het onzin dat hij de aanvoerdersband heeft opgeëist: "En ik heb met mijn ploeggenoot Romelu Lukaku gesproken om enkele zaken op te helderen. Tegelijkertijd wil ik duidelijk maken dat ik met geen enkele teamgenoot een discussie heb gehad over een soortgelijk onderwerp, zoals wordt beweerd." Dat Courtois is opgestapt heeft volgens hem een andere reden. "Ik heb mijn rechterknie laten controleren. De medische staf van mijn club en de nationale ploeg hebben contact gehad en hebben al het bijbehorende materiaal bekeken, om uiteindelijk de beslissing te nemen het trainingskamp te verlaten."

-

Meer nieuws

Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
0
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
5
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
19
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
41
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties