Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Courtois haalt uit: 'Ik vind dat ik niet genoeg respect krijg, vooral dáár niet'

Laatste update:

De Belgische keeper won voor het eerst in zijn carrière de Champions League. "Ik zei tijdens de persconferentie al dat als Real Madrid een finale speelt, dan winnen we", aldus de sluitpost, die uitgeroepen werd tot Man of the Match. "Ik sta aan de goede kant van de geschiedenis. Ik zag veel tweets over mij dat ik vandaag vernederd zou worden. Maar het was andersom, denk ik."

Courtois zegt dat hij de zege van het belangrijkste clubtoernooi ook nodig had. "Vandaag moest ik een finale winnen voor mijn carrière en al mijn harde werk. En ook om wat respect te verdienen, want dat krijg ik eigenlijk niet genoeg, vooral niet in Engeland." Courtois voelde zich tijdens zijn vier seizoenen onder de lat bij Chelsea blijkbaar tekortgedaan. "Ik kreeg veel kritiek. Zelfs na een geweldig seizoen zeiden ze dat ik niet goed genoeg was, of whatever. Ik denk dat ik vandaag een geweldige wedstrijd heb gespeeld en het verschil heb gemaakt. We hadden één kans en die maakten we", doelt hij op de rake intikker van Vinícius Júnior.

Met enkele fabelachtige reddingen ontpopte Courtois zich tot de held van Real Madrid. "Ik ben gewoon heel trots op het team. We hebben volgehouden en op de momenten dat ze me nodig hadden, stond ik er." Courtois zegt dat Real de beste clubs ter wereld heeft verslagen. "Manchester City en Liverpool waren ongelooflijk dit seizoen en streden tot het eind in de Premier League."

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
12
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
61
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties