Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Courtois verricht opnieuw heldendaad en loodst Real naar Supercopa-finale

Laatste update:

Sinds het seizoen 2019/20 kiest de Spaanse bond op financiële gronden voor een Supercopa in Saudi-Arabië. In Riyadh traden beide ploegen aan met vier wijzigingen ten opzichte van het laatste duel dat in LaLiga werd gespeeld. Bij Real Madrid kwamen Lucas Vázquez, Nacho, Eduardo Camavinga en Rodrygo in de ploeg, terwijl blikvangers Karim Benzema en Vinícius Júnior in het elftal bleven. Justin Kluivert kwam terug in het team bij Valencia en speelde als spits naast Edinson Cavani.

Real ging furieus van start en had binnen een kwartier drie keer kunnen scoren. Rodrygo, Benzema en Federico Valverde kregen de bal bij afzonderlijke kansrijke momenten echter niet op doel geschoten. Na een half uur spelen creëerde Vinícius een kans voor zichzelf met een dribbel over de linkerflank. De Braziliaan zag geen vrije ploeggenoten en besloot met een schot, dat in het zijnet eindigde. Korte tijd later ging de vrije Benzema onderuit in het strafschopgebied na een tackle van Cömert. De Fransman kreeg daarvoor een penalty en schoot die simpel de andere hoek in dan die Giorgi Mamardashvili koos: 1-0.

Binnen 24 seconden na rust compenseerde Valencia de opgelopen schade. Voormalig PSV'er Toni Lato slingerde de bal vanaf rechts naar de tweede paal, waar Dias Lino kon intikken: 1-1. De Braziliaan liep weg uit de rug van Vázquez, die niet bij de les was. Kort na het doelpunt was er een grote kans voor Real-verdediger Nacho, die naast kopte uit een corner. Daarna liep het aantal kansen in het King Fahd International Stadium drastisch terug.

Vlak voor tijd probeerde Benzema een verlenging te voorkomen, maar de kopbal van de Fransman bereikte het doel van Mamardashvili niet. De Georgiër moest Valencia in blessuretijd wel redden op een inzet van Vinícius en de daaropvolgende rebound van Benzema. Zo volgde een verlenging, waarin de beste kans na 111 minuten was voor Valencia. Fran Pérez brak door over de linkerzijde van de zestien, maar kwam van dichtbij niet langs Courtois, die geweldig redde. De Belg werd in de strafschoppenserie de gevierde man door een penalty rechtdoor van Gayà te keren. Daarvoor had Cömert over geschoten. Real schoot zelf vier keer achter elkaar raak via Benzema, Luka Modric, Toni Kroos en Marco Asensio.

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
9
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
65
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties