Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Courtois wil zich aansluiten bij vernieuwd keepersgilde van Real Madrid'

Laatste update:

De regerend Premier League-kampioen kreeg in mei nul op het rekest na een eerste contractvoorstel. Courtois verdient nu 110.000 euro per week en ziet zijn salaris graag verdubbeld worden, maar zo ver wil Chelsea vooralsnog niet gaan. Wel zouden the Blues bereid zijn om van Courtois 's werelds bestbetaalde doelman te maken. Het is de vraag of dat voldoende is. De gesprekken worden bemoeilijkt doordat de vriendin van Courtois in Madrid woont met hun twee kinderen. De 25-jarige sluitpost zou zelf graag terugkeren in de stad die hij als 'thuis' beschouwt. Tussen 2011 en 2014 stond Courtois onder de lat bij Atlético Madrid.

"Iedereen weet dat Spanje me aantrekt vanwege mijn persoonlijke situatie. Als het niet nu is, dan wel over een paar jaar", beaamde Courtois eerder deze maand in gesprek met La Sexta. In november gaf hij al aan geen haast te hebben met het ondertekenen van een nieuw contract. "We spelen zoveel wedstrijden en ik wil me focussen op mijn prestaties. Tegen het eind van het seizoen is er nog genoeg tijd om te praten", citeerde Het Laatste Nieuws de doelverdediger. Het huidige contract van de vijftigvoudig international loopt nog maar anderhalf jaar door.

Als het niet lukt om Courtois langer vast te leggen, schrijft AS, dan wil Chelsea zo snel mogelijk de gesprekken over een transfer in gang zetten. Het zou kunnen dat die transfer pas plaatsvindt in de zomer, maar Chelsea wil zich zo goed mogelijk voorbereiden op 'het leven na Courtois'. Sergio Rico van Sevilla en Jan Oblak van Atlético Madrid worden al genoemd als opvolgers, hoewel er nog meer namen op de lijst zouden staan op Stamford Bridge. Behalve Courtois beschikt de club nu over Willy Caballero en Eduardo Carvalho.

Ondertussen lijkt Real Madrid te werken aan een vernieuwing van het keepersgilde. De Koninklijke is al geruime tijd bezig met de komst van Kepa Arrizabalaga van Athletic Club. Van een definitief akkoord is nog geen sprake; volgens de contractuele bepalingen moet Real Madrid met twintig miljoen euro over de brug komen. Keylor Navas ging dit seizoen gebukt onder blessureleed en steekt niet in grootse vorm. Volgens de Madrileense sportkrant is het waarschijnlijk dat Arrizabalaga en Courtois volgend seizoen strijden om een plek onder de lat.

Is Thibaut Courtois de beste keeper ter wereld?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties