Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Courtois zei niet te willen spelen met degradanten, waar die spelers bij zaten'

Laatste update:

Maandag reageerde Tedesco bij VMT op de actie van Courtois. "Het was oké voor iedereen, maar na de wedstrijd wilde hij me ineens spreken en zei hij dat hij naar huis ging omdat hij zich teleurgesteld en beledigd voelde", aldus de bondscoach, die erkende dat de aanvoerderskwestie de druppel was voor Courtois. De doelman gaf vervolgens via Instagram aan niet blij te zijn met de informatie die Tedesco deelde. "Hij gaf een gedeeltelijk en subjectief verslag van een privégesprek dat we hadden na de wedstrijd tegen Oostenrijk", aldus Courtois, die ook beweerde dat zijn vertrek eigenlijk te maken zou hebben met een knieblessure.

In gesprek met de NOS blikt Joos terug op de situatie. "Het is toen (na het duel met Oostenrijk, red.) tot een woede-uitbarsting gekomen in de kleedkamer. Hij liet blijken dat het hem een doorn in het oog was dat hij moest spelen met een aantal degradanten in de ploeg. Waar die spelers gewoon bij zaten", aldus de commentator. Met 'degradanten' zou Courtois onder meer hebben gedoeld op Wout Faes en Timothy Castagne, die met Leicester City uit de Premier League degradeerden.

Joos geeft aan verrast te zijn door het gedrag van Courtois. "Ja, enigszins wel. Ik ken hem als zeer eerzuchtig en mentaal onwaarschijnlijk sterk. Iemand die zich niet snel uit het lood laat slaan. Maar ook koppig, superkoppig. Ik verwacht niet snel dat hij zal zeggen: 'ik zat mis'. Het zal heel moeilijk zijn om hier nog uit te raken. Courtois heeft al het gras voor zijn voeten weggemaaid." De commentator denkt niet dat de goalie zijn laatste interland voor België heeft gespeeld. "Maar wel onder Domenico Tedesco, schat ik zo..."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties