Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Courtois zet kleedkamer op scherp: 'Als ik erachter kom wie dat gelekt heeft...'

Laatste update:

De aanvaller van Real Madrid was zelf plots de hoofdrolspeler, nadat L'Équipe beweerde dat hij neus aan neus zou hebben gestaan met Jan Vertonghen. "Wij hebben niet gevochten. Jan is groter dan ik", zei Hazard gekscherend tijdens de persconferentie. "Nee, er is niets van waar. Er was geen discussie. Jan en ik kunnen nog steeds goed overweg. Dat ik wel heb gezegd dat onze verdedigers niet de snelste zijn? Jan vroeg me of ik dat inderdaad had gezegd. Ik zei lachend dat hij niet zo snel meer is. Hij gaf me gelijk. Iedereen kent mij. Ik zeg weleens iets met een kwinkslag."

Hazard zou de persconferentie in eerste instantie met Vertonghen afleggen, maar dat veranderde later in Thibaut Courtois. Vanwege 'praktische redenen', zo stelde de Belgische voetbalbond. De ploeggenoten stonden elkaar half tijdens het perspraatje, waarbij de doelman een duidelijke waarschuwing leek uit te delen aan een van zijn ploeggenoten. "We werken met heel veel mensen samen, dus we weten niet wie iets gezegd heeft. Dat iedereen dat voor waar aanneemt, is een grote fout. We hoeven niet per se te weten te komen wie er gelekt heeft. Maar als we er toch achterkomen, was het zijn laatste dag bij de Rode Duivels."

Leeftijd
Tijdens de eerste groepswedstrijd tegen Canada kregen Toby Alderweireld en Kevin De Bruyne het al met elkaar aan de stok op het veld. De middenvelder wenste de bal vaker in de voet te krijgen, terwijl de voormalig Ajacied even daarvoor een assist had afgeleverd met een dieptepass. Ook zouden meerdere ploeggenoten zich hebben uitgesproken over het feit dat de selectie te oud zou zijn. "Leeftijd is niet zo belangrijk", stelt Courtois. "Kijk naar Benzema of Modric. Iedereen moet gewoon doen wat hij moet doen. Strijdlust is het belangrijkste en tactisch was het niet slecht tegen Marokko. Alleen klopt het wel dat wij te weinig kansen creëren - dat is ons grootste verbeterpunt."

België moet alle zeilen bijzetten om zich te verzekeren van de knock-outfase. De ploeg van Martínez neemt het donderdag in de laatste groepswedstrijd op tegen Kroatië. Bij een overwinning op de vicewereldkampioen is de volgende ronde een feit. De andere poulewedstrijd gaat tussen Marokko en Canada. Op dit moment leidt Kroatië de poule met vier punten. Marokko verzamelende evenzoveel punten. "Ik ben er zeker van dat als wij het plan goed uitvoeren, wij een goed resultaat kunnen pakken tegen Kroatië", besluit Courtois hoopvol.

Gaat België zich plaatsen voor de volgende ronde?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties