Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Coutinho brengt offer van vijftien miljoen euro om naar Barça te gaan'

Laatste update:

De details over het bedrag van vijftien miljoen euro worden niet bekendgemaakt, maar vermoedelijk gaat het om het gedeelte dat Coutinho zelf zou opstrijken. Barcelona had het bedrag van vijftien miljoen euro al ingecalculeerd als uitgave, maar heeft het bedrag nu kunnen gebruiken voor een verhoogd bod op de Braziliaan. Eerder op de zaterdag maakte SPORT melding van een akkoord over een bedrag van 120 plus 40 miljoen euro. Volgens Mundo Deportivo, dat rept over een bod van 110 plus 40 miljoen, vraagt Liverpool 160 miljoen en is er dus nog geen akkoord.

Naar verluidt was Coutinho erg gefrustreerd over de blunder van Nike, dat zijn transfer voorbarig aankondigde. Het sportmerk zou hem willen compenseren met een verbeterd contract, zodra hij naar Barcelona gaat. Daarmee verdient Coutinho dus in ieder geval een deel van de vijftien miljoen euro terug. Ondertussen zouden de belangenbehartigers van de spelmaker al in Barcelona zijn om te onderhandelen over diens contract bij de club.

Coutinho was vrijdagavond niet van de partij tijdens het FA Cup-duel tussen Liverpool en Everton (2-1), omdat hij bang zou zijn geweest dat hij een blessure zou oplopen. Afgelopen maandag liet Coutinho ook het duel met Burnley schieten wegens een spierprobleem door overbelasting. De international ligt nog vast tot medio 2022 op Anfield.

Meer nieuws

De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
0
Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
11
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
59
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
23
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
49
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties