Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Coutinho weigert nog voor Liverpool te spelen om transfer te forceren'

Laatste update:

De Braziliaanse middenvelder is namelijk niet bereid om voor Liverpool te spelen zolang ze hem niet naar Barcelona laten vertrekken. Coutinho wil zelfs zijn plek in de Braziliaanse selectie voor het WK 2018 riskeren. Eerder probeerde hij met een transferverzoek een vertrek bij Liverpool te realiseren, maar dat verzoek werd door Liverpool afgewezen.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp | Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

The Reds veegden tot dusver twee aanbiedingen van Barcelona van tafel. De Catalanen boden eerst 79 miljoen euro, daarna 99 miljoen euro en zullen binnenkort terugkomen met een bod van 110 miljoen euro. Klopp zei echter eerder al dat Liverpool het geld niet nodig heeft en dat de club vastberaden is om Coutinho binnenboord te houden.

"We hoeven geen geld, we willen het beste team hebben. Het maakt niet uit wat Barcelona biedt, wij hoeven het niet", liet Klopp weten. De Duitse manager kon in de afgelopen twee wedstrijden echter geen beroep doen op Coutinho. De Braziliaan ontbrak tegen Watford (3-3) en TSG 1899 Hoffenheim (1-2) in de wedstrijdselectie, omdat hij zou kampen met een rugblessure.

Moet Liverpool Philippe Coutinho in huis houden als hij dit gedrag vertoont?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties