Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

CR7 trefzeker bij Portugal, Spanje boekt ver van huis nieuwe zege

Laatste update:

Portugal - Panama 2-0
Op een halve finaleplaats in de Gold Cup van 2011 na boekte Panama de laatste jaren weinig aansprekende resultaten. Zonder bekende namen trad het land in Faro aan tegen Ronaldo en consorten. Na een klein half uur in het Estádio Algarve schoot Nélson schitterend raak in de linkerkruising. Hij kreeg de bal vanaf rechts in de voeten, passeerde direct twee man en joeg voordat nummer drie er aan te pas kon komen de bal keihard en onhoudbaar binnen. In zijn negende interland maakte hij zo zijn tweede goal als international.

Panama had weinig in te brengen tegen Portugal en moest al vroeg in de tweede helft de wedstrijd vervolgen met een man minder. Gabriel Gomez kreeg namens de Midden-Amerikanen direct rood voorgehouden en ging douchen; binnen de minuut bepaalde Ronaldo vervolgens de eindstand op 2-0. De superster van Real Madrid kreeg de bal half hoog aangespeeld, legde die met de borst neer en haalde toen met de rechtervoet uit naar de rechterhoek. Daarmee scoorde hij voor de derde keer in vier interlands en in totaal voor de 36e keer voor Portugal.

Puerto Rico - Spanje 1-2
De nummer 138 en de nummer 1 van de wereld troffen elkaar in Bayamón en maakten er een redelijk aantrekkelijk treffen van. Niet geheel verwonderlijk kwam Spanje als winnaar naar voren; in de laatste fase voor rust sloeg la Furia Roja tot tweemaal toe en eiste het een niet meer weggegeven voorsprong op. Het woord was allereerst aan Cazorla; de naar Arsenal getransfereerde middenvelder wilde de zestien meter ingaan, maar bedacht zich en wandelde er met een boog omheen.

Toen hij eenmaal voldoende ruimte voor zichzelf had weten te creëren, haalde hij ineens uit en sloeg zijn schot in de linkerhoek binnen; het leek een houdbaar schot. En nog voor Puerto Rico goed en wel van de schrik bekomen was maakte Fàbregas er snel 0-2 van. Hij plukte een voorzet vanaf rechts van Jesús Navas in een keer uit de lucht en verzond een schot richting dezelfde hoek als waarin Cazorla reeds had gescoord. De Puerto Ricanen bleven knokken voor wat zij waard waren en kregen daar uiteindelijk ook de beloning voor: Marc Cintron ging na doorkoppen van een teamgenoot alleen op doel af en schoof verdiend de 1-2 binnen.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties