Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Creatieve deals vaker noodzaak bij PSV: 'Concurrentie is groot geworden'

Laatste update:

"Ik denk dat er de komende jaren steeds meer creativiteit van Nederlandse clubs gevraagd wordt om dit soort spelers te halen", zegt Brands tegenover FOX Sports, die niet wil ingaan hoe creatief hij heeft gehandeld met de komst van Lozano. "De concurrentie is zo groot geworden, met name van de grote clubs. Die kopen niet alleen meer voor zichzelf, maar ook om spelers weg te zetten. Grote clubs schrikken er niet van veertig, vijftig spelers te verhuren."

"Dat is ook de markt waarin wij vissen", weet Brands. "En dat wordt steeds moeilijker. Je wilt jonge spelers waar je later rendement op kan maken. Die categorie wordt steeds kleiner. Ik ben nu al naar wegen aan het zoeken om ook bij een volgende transfer weer creativiteit te vinden om dit soort deals te doen slagen." Moedeloos worden en bij de pakken neerzitten laat Brands echter aan anderen over. "Je kunt je erbij neerleggen dat dingen niet lukken, of je kunt andere wegen proberen te vinden. Dat laatste, dat doen we."

Denk jij dat PSV deze transferperiode met nog een verrassing als Hirving Lozano gaat komen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties